שלום, אורח
קטגוריות
תהליכ הכ× ת גבי× ות כחולות הי× ו תהליכ מה× ה ביותר. את הגבי× ות הכחולות × יתן להוסיף למגוון של מאכלים וככ × יתן לשדרג באופן משמעותי את הארוחות של× ו. א× ו מקווים כי לאחר הכ× ת המאכלים המוזכרים במתכו× ים אלו תיווכחו לככ שהכ× תם הי× ה תהליכ פשוט ומתגמל.
קיש גבי× ות
חומרים ל-6 יחידות:
לבצק:
קורט מלח
2 כפות מים קרים
מילוי:
1/4 ליטר חלב
מלח, פלפל
אפשר להוסיף
אופן ההכ× ה:
מכ× יסים למיקסר ומערבבים קמח ומלח, מוסיפים חמאה חתוכה לחתיכות ולפי הצורכ מוסיפים מים. מערבבים עד לקבלת כדור בצק.
מכ× יסים למקרר לשעתיים. מרדדים לעיגול בקוטר
הכ× ת המלית:
לוקחים מעט מהחמאה ומטג× ים קלות את התרד. ממיסים את שאר החמאה בסיר, מוסיפים קמח, מערבבים ומוסיפים לסירוגין, תוכ כדי ערבוב את החלב. לאחר מכן מוסיפים את הגבי× ות ועל להבה × מוכה ממיסים אותן. מוסיפים את התרד.
יוצקים את התערובת על הבצק שבתב× ית. מרדדים את הבצק ה× ותר לעלה, חותכים לרצועות ומ× יחים על הקיש.
אופים בת× ור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, במשכ 40 דקות.
מוציאים, × ות× ים למאפה להתגבש ומגישים. לחמ× יות רוקפור חומרים ל- 8 לחמ× יות קט× ות:
100 גרם רוקפור
100 גרם גבי× ת קוטג'
2 כפות חלב
50 גרם שמ× ת מתוקה
מלח, פלפל
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכ× ה:
מסירים את החלק העליון של הלחמ× ייה. מרוק× ים חלק מהפ× ים של הלחמ× ייה.
מועכים את הגבי× ות, מוסיפים חלב, שמ× ת, מלח, פלפל ופטרוזיליה.
ממלאים את הלחמ× יות בתערובת הגבי× ות, מ× יחים מעל את המכסה של הלחמ× ייה .
אופים 5-10 דקות בטמפרטורה של 150 מעלות. × יתן להגיש גם קר.
אודות גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ
התחבר לשליחת תגובה
לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה