קיש גבינ ות ולחמנ יות רוקפור | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


קיש גבינ ות ולחמנ יות רוקפור

פורסם בתאריך 07/23/2011 ע"י גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ בקטגוריה תרבות הפנ אי | צפיות: 1137 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: הכנ ת גבינ ות, גבינ ות, הכנ ת גבינ ה, גבינ ה, קורס גבינ ות, הכנ ת גבינ ות בבית, מתכונ י גבינ ות

 

  תהליכ הכ× ת גבי× ות כחולות הי× ו תהליכ מה× ה ביותר. את הגבי× ות הכחולות × יתן להוסיף למגוון של מאכלים וככ × יתן לשדרג באופן משמעותי את הארוחות של× ו.  א× ו מקווים כי לאחר הכ× ת המאכלים המוזכרים במתכו× ים אלו תיווכחו לככ שהכ× תם הי× ה תהליכ פשוט ומתגמל.                                                                                                                                                                                                      

  קיש גבי× ות 

 

 

חומרים ל-6 יחידות:

לבצק:

250 גרם קמח

קורט מלח

125 גרם חמאה

2 כפות מים קרים

מילוי:

250 גרם חמאה

20 גרם קמח

1/4 ליטר חלב

מלח, פלפל

50 גרם פטה מגוררת

200 גרם גבי× ה כחולה מגוררת

אפשר להוסיף 250 גרם תרד קצוץ ומטוגן קלות בחמאה.

אופן ההכ× ה:

מכ× יסים למיקסר ומערבבים קמח ומלח, מוסיפים חמאה חתוכה לחתיכות ולפי הצורכ מוסיפים מים. מערבבים עד לקבלת כדור בצק.

מכ× יסים למקרר לשעתיים. מרדדים לעיגול בקוטר 23 ס"מ. משמ× ים את התב× ית במעט חמאה ומרפדים בבצק תב× ית לקישים. את הבצק ה× ותר שומרים לקישוט.

הכ× ת המלית:

לוקחים מעט מהחמאה ומטג× ים קלות את התרד. ממיסים את שאר החמאה בסיר, מוסיפים קמח, מערבבים ומוסיפים לסירוגין, תוכ כדי ערבוב את החלב. לאחר מכן מוסיפים את הגבי× ות ועל להבה × מוכה ממיסים אותן. מוסיפים את התרד.

יוצקים את התערובת על הבצק שבתב× ית. מרדדים את הבצק ה× ותר לעלה, חותכים לרצועות ומ× יחים על הקיש.

אופים בת× ור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, במשכ 40 דקות.

מוציאים, × ות× ים למאפה להתגבש ומגישים.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          לחמ× יות רוקפור                                                                                                                                                                                                                                                                                                     חומרים ל- 8 לחמ× יות קט× ות:

100 גרם רוקפור
100 גרם גבי× ת קוטג'
2 כפות חלב
50 גרם שמ× ת מתוקה
מלח, פלפל
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכ× ה:

מסירים את החלק העליון של הלחמ× ייה. מרוק× ים חלק מהפ× ים של הלחמ× ייה.
מועכים את הגבי× ות, מוסיפים חלב, שמ× ת, מלח, פלפל ופטרוזיליה.
ממלאים את הלחמ× יות בתערובת הגבי× ות, מ× יחים מעל את המכסה של הלחמ× ייה .
אופים 5-10 דקות בטמפרטורה של 150 מעלות. × יתן להגיש גם קר.
                                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

אודות גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ

גדי- גבינ ות מהלב ברקוביץ

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר